zaterdag 21 september 2013

poetsdag


Zaterdag 21 september 2013
Ontwaken in Nafplio
KM 29701
N 37°32’08.8” E22°49’17.1”

Er gebeurt eigenlijk niks bijzonders vandaag.
Nou ja, het is natuurlijk hartstikke bijzonder dat we hier zo met zijn tweetjes gezond en wel en met een bijzonder mooie buscamper met bijzonder mooi weer in een bijzonder mooi land zomaar bij het strand staan. Dat dan weer wel.

Om toch een beetje een doorsnee gevoel van thuis te krijgen houden we vandaag een poets- en wasdag.
Wat wasjes in de wonderemmers van Tupperware (daar zijn ze weer), het bed verschonen, en alle kamers van de camper schoonmaken.  Badkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken, bestuurskamer (het autodeel dus), en de garage. Alles op één oppervlak van ...

zes bij twee bij twee. Minder dan de gemiddelde woonkamer.
Stofzuigen, vegen,  afsoppen en droogwrijven, je kent het wel.  Met een goede anderhalf uur zijn we klaar. Een lekker fris gevoel weer.
De buitenkant zou ook nodig moeten. Je kunt je wel voorstellen hoe een zwarte camper er na een paar weken stof en zeezout vangen uitziet.
Maar dat gaat hem voorlopig niet worden. Hij zit heel goed in de was dus na de vakantie gaat alles er weer redelijk goed vanaf. Voor het geval dat we een goede zelfwasbox tegenkomen heb ik mijn Meguiars shampoo bij me. Met iets anders was ik hem beslist niet.

We hebben vandaag geen foto’s gemaakt, behalve dan van ons douchen in de bosjes op het strand. En die gaan we niet plaatsen.
Dat was het dan wel zo’n beetje voor vandaag.
Ach, krijgen we toch nog regen ’s avonds. Nou, misschien komt het met de buitenkant van de camper dan toch ook nog een beetje goed.

Gegroet

Zaterdag 21 september 2013
Overnachten in Nafplio
KM 29701
N 37°32’08.8” E22°49’17.1”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten